dijous, 17 de març del 2016

NOVA MODA PRIMAVERA-ESTIU A LLONGUERAS VILAFRANCA

EXPLOSIÓ

Deixem enrere l'hivern, amb el seu període de reflexió, malenconia.


Obrim de bat a bat les portes a l'alegria, l'optimisme i la força de la naturaa la primavera-estiu.


El color esclata davant nostre amb tota la seva esplendor en els nous estils Explossion Llongueras,rossos extra lluminosos, amb pinzellades de harmoniosos contrastos en marrons avellana, xocolata o lleugerament rogencs.


Proposem arrels pinzellades en tons fantasia amb tota la infinita gamma de mescles possibles,per aportar lluminositat i relleu a les diferents mesures de cabells de la col·lecció Explossion.


Els nostres estils: curts molt portables amb puntes una mica plenes i quadrades, metxes frontals llargues contrastant mesures i moviments laterals, o els curts més pronunciats en les capes altesamb una suau cascada de metxes llargues irregulars que aporten disseny i feminitat.


També tenen presència en aquesta col·lecció nostres mitges cabelleres asimètriques,amb puntes llises lleugerament cap a fora i per a les més agosarades cabelleres llargues ambdisseny exclusiu Llongueras amb gran contrast de mesures.


Totes les nostres propostes tenen uns tocs de volums "evasé", per afavorir i potenciar l'atractiu de cada dona.


Explossion, la nova col·lecció Llongueras per a primavera-estiu, que et farà sentir feliç i còmoda amb el teu estil de cabell.


Vine a Llongueras Vilafranca i t'informarem de que el que podem fer per tu aquesta primavera !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada