divendres, 14 de març del 2014

FLASH-IN. La nova col•lecció Primavera-Estiu 2014 de Llongueras

Els nous estils dissenyats per Lluís Llongueras per la Primavera – Estiu del 2014 inciten a dones i homes a un canvi. Les nostres propostes il·lusionaran als nostres clients ja que suggereixen jugar amb infinitat de possibilitats, tant en la personalització dels colors com a les formes, mesures i volums adaptats a cada client. Tot hi cap en aquesta col·lecció Llongueras, des de les cabelleres més juvenils i primaverals amb els talls escalats sempre tan demanats, a les cabelleres amb tocs arrissats o lleugerament asimètrics, que afavoreixen fabulosament a les dones. Els bob’s Flash-In Llongueras, desestructurats en capes i pisos, presenten línees irregulars per descobrir i emmarcar les faccions de les nostres clientes, una aposta per la més atrevida.

A la primavera, Llongueras proposa colors i tons suaument càlids, degradats cap a les puntes amb efectes naturals en tons rossos, mel i avellana, en alguns casos intercalats amb reflexes color coure. Colors lluminosos i brillants molt afavoridors a la temporada estival. Un FLASH de colors en tons rossos mitjos i clars que il·luminarà un estiu IN Llongueras. Per els homes, Llongueras proposa capes altes amb serrells llargs de cabell llis, o cabells més ondulats pentinats cap a la cara. Sempre amb diferents efectes de pentinats i color adaptats per a cada estil, - més casual o més formal - segons la ocasió.

 

La nostra proposta estrella CABELLS SANS durant tot l’estiu, gràcies als tractaments per a la cura del cabell, disponibles als Salons Llongueras, podràs lluir una cabellera brillant i sana.

Atreveix-te i posa al dia el teu estil: a Llongueras t’oferim novetats per cuidar al màxim la teva imatge personal adaptant-nos a les teves preferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada