dimarts, 9 de setembre del 2014

TOP-IN. LA NOVA COL.LECCIÓ TARDOR-HIVERN 2014-15 DE LLONGUERAS

Els estils dissenyats per Lluís Llongueras per la Tardor-Hivern del 2014-15 mostren un ampli ventall de dones sofisticades i tremendament femenines, que llueixen una imatge del nou glamour del segle XXI, sense renunciar a talls de cabell indeformables amb un resultat extremadament pràctic.
 
Una col · lecció que combina cabells llisos amb puntes disparades o lleugerament corbades cap a fora amb suaus gestos d'ones trencades desestructurades, al costat de rínxols amples de volums ascendents i laterals.
 
Els nostres estils són una barreja de cabells llisos i ondulats amb tocs d'asimetria en el tall que es realça amb l'assecat.
 
Tot cabuda en aquesta col · lecció TOP-IN de cabells llisos i arrissats perquè la dona actual llueixi un tall de màxima qualitat i bon gust, amb suaus permanentats per zones i allisats amb calor, per facilitar el pentinat, en les cabelleres.
 
La nostra proposta per donar llum i color a les nostres clientes és la màxima personalització en el color dels cabells, sempre combinant com a mínim dos tons, fins a efectes de puntes i mitjans aclarits en degradació, per evitar ratlles de creixement excessivament marcades.
Tonalitats que van des dels marrons avellana o glacé, passant pels rossos extra clars nòrdics, fins als vermells cirera, tots ells amb tocs irregulars de llum interior, per realçar el moviment i relleu dels estils de la nova col · lecció
"TOP-IN" Llongueras.
Creació: LLONGUERAS
Fotografia: David Arnal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada